Klopt het?

Heb jij het lef?

Heb jij het lef om te groeien als mens en organisatie? Frank en Jan helpen teams, managers en individuen om optimaal samen te werken, maar dan moet het wel kloppen. Vandaar ook hun bedrijfsnaam Klopt Het? Een pakkende naam, die ook direct een gesprek op gang brengt. Klopt Het? wil mensen en organisaties in hun vrijheid zetten, zodat talent kan groeien!

Ook de uitstraling moest kloppen en daar kwam de dienstverlening van Fist om de hoek kijken. Op basis van een merkidentiteit sessie werd een uitstraling ontwikkeld.

huisstijl website Klopt Het

Ganzen in vogelvlucht

Het beeld van ganzen in vogelvlucht past erg bij Klopt Het. Om op hun bestemming te komen, werken ganzen optimaal met elkaar samen. Ze lossen elkaar af en hebben ieder hun plek in de groep. Zo zou het in ieder bedrijf moeten werken!

ontwikkeling huisstijl

Uitstraling die klopt!

Voor Klopt Het ontwikkelden we de identiteit. Ondermeer in de vorm van een logo, huisstijl en een website. Met een stoere en krachtige uitstraling,  zonder poeha. Daar zijn de heren van Klopt Het? wars van en het klopt ook niet met wie ze willen zijn. De grijsblauwe kleuren staan voor rust en de gebruikte accentkleur geeft juist energie.

Wil je je team optimaal laten samenwerken? Neem dan eens contact met ze op. We kunnen ze van harte bij je aanbevelen! Wil je ook een identiteit die klopt, maak dan een afspraak. We verrassen je graag met onze aanpak.

 

Zorg dat Het Klopt!

Henri Kok | First creatieve communicatie

Henri Kok

Offline

We zijn nu niet geopend, maar app ons gerust. We reageren zo snel mogelijk.

20:50
Stuur ons een appje!