Je hoofd koel houden

Keep it koel!

Wil je het hoofd koel houden? Dan zou je eens naar de nieuwe website van TempTechs moeten gaan.  Ze zijn specialist in koelen, en ook in verwarmen trouwens. TempTechs is HVAC specialist, zoals ze het zelf met een mooie afkorting noemen. HVAC staat voor Heating, Ventilation en Airconditioning (wisten wij eerst ook niet hoor).

Temptechs laat mooie website maken

Dus wil je je thuis, op kantoor, in de winkel of in de fabriekshal prettig voelen qua klimaat, bezoek dan de nieuwe website van TempTechs. Ze bezorgen en installeren snel en voor een scherpe prijs. Vriendelijke mensen ook!

Koele website, niet?

Voor TempTechs ontwierpen en bouwden we een eigentijdse website. Geoptimaliseerd voor vindbaarheid en geschikt voor alle schermen. Zo kun je ook eenvoudig met je mobiel een offerte aanvragen voor een verkoelende airco of zoeken naar contactgegevens. Het ontwerp van de website is fris, eigentijds en eenvoudig gehouden, met een Zeeuwse nuchterheid. Koele uitstraling toch? En dan ook eens tweetalig.

Wil jij ook een onderscheidende identiteit, neem dan contact met ons op en laat zien wie je bent.

Temptechs laat mooie website maken

Ook de andere huisstijluitingen van TempTechs hebben we een opfrisbeurt gegeven. Van de belettering op het pand tot aan visitekaartjes. We kregen het er hier aardig warm van.

 

Daar word ik wel warm van!

Henri Kok | First creatieve communicatie

Henri Kok

Offline

We zijn nu niet geopend, maar app ons gerust. We reageren zo snel mogelijk.

21:54
Stuur ons een appje!