Identiteit in beeld gevangen

Deze uitstraling past echt bij mij!

Wim Stephanus van Crescendo Coaching helpt teams, bedrijven en individuen in hun zoektocht naar richting en het waarmaken van dromen. Wim heeft ons bij First ook geholpen met deze zoektocht. Het zoeken naar antwoorden op vragen als ‘Wat is je droom’, ‘Welke kwaliteiten heb je?’ en ‘Wat houdt je tegen die droom te gaan leven?’ is een spannende reis met mooie uitkomsten!

webdesign ontwerp crescendo coaching

 

Met veel liefde heeft First voor Wim zijn coachingspraktijk een merkidentiteit ontwikkeld. De belangrijkste waarden waar Crescendo voor staat zijn: mensen in vrijheid zetten, warmte, inlevend, relationeel. Wim werkt organisch en dat hebben we terug laten komen in onder meer het website-ontwerp.

Trots op uitstraling

“Het raakte me hoe scherp First de identiteit van Crescendo in beeld en tekst heeft gevangen. Dat maakt dat het echt bij mij past. Ik ben er trots op!” 

Wim Stephanus

mobile webdesign crescendo coaching

Vrije vogel of volière vogel?

Naast het ontwikkelen van de visuele identiteit voor Crescendo Coaching, zijn we ook betrokken bij de communicatie-uitingen. Zo wordt aan bezoekers van de website direct een triggerende vraag gesteld, die uitnodigt tot verder lezen. Zoals bijvoorbeeld de metafoor die Wim vaak gebruikt; ben jij een vrije of een volière vogel? Is je interesse gewekt, bekijk dan hier de website van Crescenso Coaching. Proudly made by First.

merkidentiteit crescendo coaching

 

Ook een sterke merkidentiteit ontwikkelen?

Henri Kok | First creatieve communicatie

Henri Kok

Offline

We zijn nu niet geopend, maar app ons gerust. We reageren zo snel mogelijk.

22:19
Stuur ons een appje!