Hier voel ik me begrepen!

Begrijpmensen

“Hier voel ik me begrepen!” is het grootste compliment dat een hoogbegaafd kind kan geven binnen het Land van kBen. Alleen door kinderen kunnen de mensen van het Land tot Begrijpmens worden benoemd. Zo’n eretitel is echt iets om trots op te zijn en krijg je niet zomaar.

Begrijpmethode

Hoogbegaafde kinderen voelen en denken anders dan de meeste andere kinderen. Dat is niet altijd fijn en daarom wil het Land van kBen een plek zijn voor deze kinderen. Een plek waar mensen snappen hoe hoogbegaafde kinderen denken en weten wat ze nodig hebben.

Het Land van kBen heeft hiervoor een methode ontwikkeld, voor hoogbegaafde kinderen en hun omgeving. Deze methode neemt je mee op reis naar 3 eilanden, 7 routes en 9 dieren. Tijdens de reis leer je jezelf en de ander beter kennen en begrijpen.

ontwikeling wordpress website

Begrijpsessie

Voor het Land van kBen mochten we een nieuwe uitstraling en website ontwikkelen. Als start deden we een begrijpsessie, waaruit onder meer de slogan ‘Hier voel ik me begrepen’ werd bedacht. Want wat levert de methode nou eigenlijk op? Begrepen worden! Dat is wat nu prominent naar voren komt op de website, die op maat in WordPress werd gebouwd. Ook de vrolijke fotografie hebben we verzorgd.

Bedankt Land van kBen! Mooi dat we mogen werken met mensen die de wereld een beetje mooier en vooral begripvoller willen maken.

Ik wil begrepen worden!

portret fotografie Land van Kben

Henri helpt je bedrijf groeien

Ga nu voor groei als je durft.

Wil je explosief groeien met je website en communicatie? Neem alleen contact op als je durft en explosief wilt groeien.

Bel Henri op 06 51 20 95 10 of mail naar henri@2bfirst.nl

Henri Kok | First creatieve communicatie

Henri Kok

Offline

We zijn nu niet geopend, maar app ons gerust. We reageren zo snel mogelijk.

04:25
Stuur ons een appje!