Over ons

Scroll om meer te lezen

Subliem online. Dat is waar First voor staat. Je kunt bij ons terecht voor gave websites en webapplicaties, die perfect werken op alle apparaten. En waar jij jezelf nooit zorgen over hoeft te maken. First zorgt dat ze werken en blijven werken. Dat is wat we het liefste en het meeste doen.

Maar First kan je helpen met meer dan alleen je website. Alles wat met communicatie te maken heeft is bij ons in goede handen. Van logo tot flyer, van visitekaartje tot beachflag: we maken het met plezier voor je!

Henri Kok

Webdesigner / Webdeveloper

Wiegert Schouten

Webdesigner / Webdeveloper

Henri Kok

Webdesigner / Webdeveloper

Wiegert Schouten

Webdesigner / Webdeveloper

SWIPE!

Klanten over First

 • Mensen die helemaal in je huid kunnen kruipen om in te leven wat je nodig hebt, en zo oprecht als ik maar kan zijn: ze geven meer om jou als klant dan om hun eigen winst of gemak. Een grote zeldzaamheid in de zaken- en reclamewereld. Laten zich graag overtuigen door waarom wat jij wil bereiken belangrijk is! En niet onbelangrijk: het werk dat ze daarna leveren is echt van kwaliteit, ziet er prachtig uit en is – voor zover we het nu kunnen zien (zijn nog in productiefase) – gebruiksvriendelijk. Ik wens bloedserieus ieder bedrijf of goed doel met een mooi product of ideële doelstelling een samenwerking met First toe!
  ★★★★★ Avatar Christian Tan
 • Dit bedrijf is een échte aanrader! Ze hebben super mooie en creatieve ideeën. En daarbij zijn hun ontwerpen helder, fris en helemaal van deze tijd. Of misschien zelfs hun tijd voor uit 🙂
  Je wordt (ook als leek) helemaal in het denk en ontwikkel proces meegenomen. Er wordt geluisterd naar de wensen, en actief meegedacht over de oplossingen. En wat voor mij heel belangrijk is; ze zijn echt integer!
  ★★★★★ Avatar Willem & Janneke
 • Tijdens de eerste kennismaking met First was er direct een klik. Uiteindelijk gaat het erom dat je haarfijn kunt inspelen op elkaars behoeftes, daarin is First een groot succes. Snelle feedback, veel kennis, behulpzaam en direct contact. Ga zo door heren! Subliem online 👌🏻Groet, CabrioMaarten
  ★★★★★ Avatar Maarten Bronkhorst
 • Een prettig bureau om mee samen te werken. Iets wat we al vele jaren dan ook doen. Flexibel, deskundig en communicatief vaardig. Door deze mix van competenties zijn zij voor ons een waardevolle samenwerkingspartner.
  ★★★★★ Avatar Luuk Kelderman
 • Ik heb een mooie website gekregen waar ik me "thuis" bij voel. Maar belangrijker vind ik eigenlijk de persoonlijke benadering. Ik ben digitaal niet zo handig en vind het dan superfijn dat ik snel wordt geholpen. Wel zo relaxed!
  ★★★★★ Avatar Wim Stephanus
 • Fijne partij om mee samen te werken. Komen afspraken na en denken mee met een creatief bureau zoals dat van ons. Ze zetten onze ideeën en ontwerpen om in een technisch goed werkende website.
  ★★★★★ Avatar Judith Ceelen

reviews via Google

Ook zo’n toffe website?

Er staat nog geen koffie klaar, maar als je even belt is ie snel gezet.

Bel nu 0575 76 90 64

of mail henri@2bfirst.nl