0575 76 90 64

Hoog in Google

Meer dan 90% van de internet zoekopdrachten gaat via de zoekmachine van Google. Daarom is het zaak hoog in Google te scoren. Wil je weten waar de kansen liggen? Doe dan nu de gratis scan en je ontvangt 5 tips om hoger te scoren in Google. First heeft bewezen ervaring met online vindbaarheid.

  • Ervaring met eigen webshop met > 1.500 bezoekers per dag
  • Focus op betere natuurlijke ranking (in plaats van betaalde ranking)
  • Bewezen ervaring met online vindbaarheid

 

hoog-in-google-komen

JA ik wil hoger in Google scoren geef me 5 gratis tips!

First heeft ons uitstekend geholpen met een hoge ranking in Google. Zo behaalden we met de term fietsnavigatie een top 1 positie in Google. Op de zoekterm fietsnavigatie wordt maandelijks maar liefst 8.000 keer gezocht! Zonder dure advertenties krijgen we zo veel bezoekers op onze website.

Peter – Bike Brothers

Webshop met 1.500 bezoekers per dag

Voor fiets-navigatie-shop.nl heeft First de zoekmachine optimalisatie opgezet. Op basis van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek, is een succesvolle strategie voor deze webshop uitgerold. In een zeer competitieve markt scoort de shop hoge rankings.

Met gemiddeld 40.000 unieke bezoekers per maand wordt de fietsnavigatie shop veel bezocht. Ondermeer door bloggen, de inzet van social media en links naar en vanaf andere relevante websites, is dit resultaat behaald. En dat zonder de inzet van betaald (Google Adwords) verkeer.

Bekijk de case

Ontvang nu 5 gratis tips!

Wil je hoger in Google komen en weten hoe we je daarbij kunnen helpen? Doe de gratis SEO scan en ontvang 5 tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan. We helpen je graag met ons deskundig advies en kennis van zaken.

Hans Baakman
- maakt websites vindbaar -

Doe nu de gratis scan