Explosieve groei?
Hoe dan?

Explosief groeien

Explosief groeien, wie wil dat nou niet? Maar hoe pak je dat aan?
Veel communicatie heeft last van het EGO syndroom. Dit syndroom is makkelijk te herkennen aan het veelvuldig gebruik van het WIJ woord.

De website laat zien wat wij belangrijk vinden, wat wij allemaal kunnen en waar wij mee bezig zijn. Maar niet altijd erg relevant voor de website bezoeker. Die heeft namelijk een vraag en is op zoek naar het antwoord. De website met het beste en meest relevante antwoord wint!

explosief groeien met je website

Kruip in de huid van je bezoeker

Wees daarom relevant voor bezoekers van je website. 90% van de zoektochten begint met een vraag aan Google. Kruip daarom in de huid van je bezoeker en ga na wat zijn vraag is! Waar is hij of zij naar op zoek. Op welke vraag of probleem heeft je bedrijf (en dus je website) het antwoord. Zo neem je bezoekers serieus en zullen ze eerder ervoor kiezen te blijven of klant te worden. Ga eens na in welke winkel jij het liefst je spullen koopt.

Handige methode die we daarvoor gebruiken is de POR. Welke Oplossing heb jij voor het Probleem van je klant en wat levert hem dat dan op (Resultaat). Simpel maar doeltreffend. Een zoekwoorden onderzoek geeft een goed inzicht in interessante zoekvragen.

Plan nu je brainstormsessie als je wilt groeien!

Wil je ook een website en communicatie die explosieve groei oplevert? Graag zijn we je van advies over hoe je dit aanpakt. We denken mee over (online) kansen en helpen je jouw verhaal (naar de klantvraag vertaald natuurlijk) te vertellen. Een relevant verhaal dat prikkelt en tot actie aanzet.

Eerst zien (of lezen) en dan geloven? Lees dan deze case over een explosief gegroeide webshop.

Pas op! Contact opnemen kan groei veroorzaken

Webshop met explosieve groei!

Fietsnavigatie shop

Met de expertise van First is fietsnavigatie shop een groot succes geworden. De webshop heeft gemiddeld 1.500 unieke bezoekers per dag en rankt in de top 10 van Google voor meer dan 100 zoektermen. Inmiddels hebben we meer dan 12.000 orders afgehandeld en krijgt de shop een gemiddelde beoordeling van 8,8. Werken met First is een aanrader!

Peter Baakman | Bike Brothers

Laat me deze case zien

‘Mijn webshop krijgt meer dan 1.500 bezoekers per dag!’

Peter | Bike Brothers

‘Met meerdere zoekwoorden op 1 in Google’

Marco van Stenis | Fietsen Van Stenis
Henri helpt je bedrijf groeien

Ga nu voor groei als je durft.

Wil je explosief groeien met je website en communicatie? Neem alleen contact op als je durft en explosief wilt groeien.

Bel Henri op 06 51 20 95 10 of mail naar henri@2bfirst.nl

Henri Kok | First creatieve communicatie

Henri Kok

Offline

We zijn nu niet geopend, maar app ons gerust. We reageren zo snel mogelijk.

19:09
Stuur ons een appje!