Waarom kiezen voor First?

Wiegert Schouten, 20 november 2020 Scroll om meer te lezen

Twee maanden geleden heb jij je klant een prachtig ontwerp voor zijn/haar nieuwe website gepresenteerd. Je hebt er dagen aan gewerkt en je ziel en zaligheid erin gestopt. En dat is te zien: het is echt heel tof geworden. De klant was er dan ook heel blij mee. Hoe kan het ook anders. Dus jij hebt na de presentatie het ontwerp meteen doorgestuurd naar de webbouwer, die er een werkende website van mag gaan maken.

Inmiddels is de deadline al een tijdje voorbij, en je begon je net zorgen te maken. Maar zojuist kwam het verlossende mailtje van de bouwer binnen: de website is klaar. Vol verwachting klik je op de link.

Maar dan. Je ziet het direct. Het klopt allemaal nét niet. De bouwer heeft het verkeerde lettertype gebruikt. Elementen staan niet mooi op hun plek. De interlinie van de broodtekst is te klein. En aan de achterkant van de website blijkt alles heel omslachtig te werken.

Je belt naar de webbouwer, maar die neemt niet op. Het antwoordapparaat zegt dat je een support ticket kunt aanmaken via e-mail. Je maakt een lijst met alles waar je nog niet tevreden over bent en verstuurt die. Drie dagen later krijg je een e-mail terug: het kan allemaal aangepast worden, maar dat wordt volgende week en het kost duizend euro.

Websites worden nooit zoals je zou willen, ze zijn altijd duurder dan de bedoeling was, en de deadline wordt nooit gehaald. De communicatie met bouwers loopt vaak stroef – techneuten zijn tenslotte niet de sociaalste mensen – en de kleinste wijzigingen zijn vaak heel ingewikkeld om door te voeren. Herkenbaar?

Niet als je klant bent bij First. Nee, serieus. Wij zijn de oplossing voor al deze problemen. Wil je weten waarom? Lees dan verder. Ben je zo wanhopig dat je daar geen geduld voor hebt? Bel dan 0575 76 90 64 of mail henri@2bfirst.nl.

#1 Wij zijn vormgevers

Bij First werk je samen met vormgevers die websites bouwen. Wij weten wat jij belangrijk vindt. Wij weten waar je op moet letten. Als First een website bouwt, klopt die met het ontwerp dat jij aanlevert. Punt. Ben je nog net niet helemaal tevreden? Wij zetten graag de puntjes voor je op de i, net zolang tot je niks meer te wensen over hebt. Dat zit altijd bij het pakketje in.

#2 Alles kan

Stel: je hebt iets heel moois bedacht, de klant was heel blij, maar dan kom je bij de bouwer en die zegt dat het ‘niet kan’. Kun je opnieuw beginnen. Bij First komt zoiets niet voor. Wij zeggen nooit dat iets niet kan, we gaan gewoon door tot het gelukt is, en dan blijkt er verrassend veel te kunnen.

#3 We zijn er voor je

Dat klinkt misschien een beetje soft, maar we menen het. Als je First belt of mailt, tref je altijd iemand die je graag helpt en dat ook goed kan. Geen ellenlange wachttijden, geen ticketsysteem: wij willen jou graag persoonlijk helpen.

#4 Je klant snapt ook hoe het werkt

Wij bouwen onze websites in WordPress. Dat is op zichzelf al een behoorlijk gebruiksvriendelijk systeem, maar het hangt er daarbij wel vanaf hoe je het inricht. Bij First zorgen we altijd dat een website aan de achterkant simpel werkt. Pagina’s bestaan uit eenvoudige blokken, die je zelf kunt toevoegen en verwijderen. Kom jij of je klant er niet uit? Dan zijn we er altijd om je te helpen. Dat kan via de telefoon, e-mail, Teamviewer, of face-to-face, net wat je fijn vindt.

#5 We delen onze kennis graag

Stel: je gaat een website ontwerpen, maar je weet niet goed waarmee je daarbij rekening moet houden. Of je twijfelt over de technische haalbaarheid van een specifiek onderdeel. Of je twijfelt of het een goed idee is om een element op een bepaalde manier vorm te geven. Dan kun je altijd bij ons terecht om daarover te sparren. Wij houden wat we weten niet voor onszelf. Kennis is veel nuttiger als je ‘m deelt. Vragen staat vrij, en wij vinden het alleen maar leuk om je te helpen.

#6 Geen zorgen over techniek

E-mail, hosting, SSL-certificaten, updates, beveiliging: het is allemaal erg oninteressant, maar het hoort er nu eenmaal bij als je iets met websites doet. Niet als je het aan First overlaat. Wij zorgen dat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Met First ben je gewoon subliem online, zonder zweetdruppels of grijze haren.

#7 Je kunt altijd van ons af

Stel: je bent helemaal klaar met First. Geen probleem. Omdat we onze websites in WordPress bouwen, kun je die heel makkelijk op een andere server zetten, en kunnen anderen eraan werken. Je zit niet vast aan een closed source CMS of andere praktijken die ervoor zorgen dat je een probleem hebt als je weg wilt.

Niet dat wij denken dat je nog van ons af wilt als je eenmaal met ons samenwerkt. Dus wees gewaarschuwd: als je 0575 76 90 64 belt of henri@2bfirst.nl mailt, is de kans groot dat je daarna nooit meer op zoek hoeft naar een websitebouwer.

🚨️  First is nu Devomo.

Naar devomo.nl