Laat zien wie je bent!

Hans Baakman Hans Baakman op vrijdag 23 augustus

Een sterk merk heeft een ijzersterk verhaal

Wie ben je? Waar sta je voor en hoe onderscheid je je van anderen? Belangrijke vragen als je je bedrijf een gezicht wilt geven, je merk wilt positioneren. Bij First geloven we in verhalen vertellen, of met een mooi modewoord story-telling. Om klanten te inspireren en te binden, om ook op de langere termijn interessant te blijven. Geef vorm en kleur aan je merk en vertel waar jij als bedrijf voor staat. Hoe we dat aanpakken?

Merkidentiteit sessie

Voor het duidelijk maken waar je merk voor staat, doen we een identiteitssessie. Aan de hand van een quiz met afbeeldingen, quotes en vragen wordt een profiel opgesteld. De quiz is gebaseerd op de achtertypes van de bekende psycholoog Carl Jung. Zo’n sessie brengt in kaart waar je voor staat. Wat het DNA is van je bedrijf.

Is je merk de held, de allemansvriend, de uitvinder of juist de zorger? Is je bedrijfsdoel structuur bieden, connecties aangaan of om de wereld te verbeteren? Door jouw unieke waarden scherp te hebben, leg je een uitstekende basis voor je merkcommunicatie. Zoals welke vorm, kleur en ‘tone of voice’ bij je bedrijf past. Bij voorkeur doen we zo’n sessie met meerdere mensen uit je organisatie. Onze ervaring is dat er dan boeiende gesprekken, discussies en nieuwe inzichten ontstaan.

Meer over waarom een sterk merk karakter heeft, lees je hier.

merkidentiteit wie ben je waar sta je voor

 

De eerste indruk

Met de sessie leggen we de basis voor een herkenbare en pakkende merkidentiteit. Dat kan resulteren in uitwerkingen als een huisstijl en logo, maar gaat nog veel verder. Tot hoe je je merk presenteert op een beurs of op kantoor. Je krijgt immers geen tweede kans voor de eerste indruk. Laat daarom zien wie je bent en laat een onuitwisbare indruk achter.

Verdient jouw merk een ijzersterk verhaal? Graag gaan we het gesprek met je aan over wat we voor je kunnen betekenen.

Mijn merk verdient een ijzersterk verhaal

Henri helpt je bedrijf groeien

Ga nu voor groei als je durft.

Wil je explosief groeien met je website en communicatie? Neem alleen contact op als je durft en explosief wilt groeien.

Bel Henri op 06 51 20 95 10 of mail naar henri@2bfirst.nl

Henri Kok | First creatieve communicatie

Henri Kok

Offline

We zijn nu niet geopend, maar app ons gerust. We reageren zo snel mogelijk.

22:03
Stuur ons een appje!